keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Koru, huivi, mikälie...

Olin juhannusviikkoa edeltävänä sunnuntaina ensimmäistä kertaa tänä kesänä kiertämässä Hietsun kirppistä. Olin melkein ehtinyt jo unohtaa, kuinka paljon pidänkään tunnelmasta, joka Hietsun torilla vallitsee: aurinkoinen päivä, hyvä kirpputorimeininki ja kihelmöivä odotus, jos jostain pöydästä löytyisikin jotain ihan mahtavaa! Yksi kesän ekan Hietsu-reissun mahtava löytö on tässä:


Löytöni alkuperäinen käyttötarkoitus oli pieni arvoitus myyjällekin. Tiedä sitten, onko se huivi vai koru vai mikälie, itse näin siinä heti potentiaalia upeana isokokoisena kaulakoruna. Rakastuin ensi silmäyksellä ohuisiin kangassuikaleisiin sidottuihin "kiviin"! Eipä näytä muuten tavallistakaan tavallisempi ja tylsempi yksivärinen t-paita kauaa tylsältä, kun kaulaan kietoo tämän korun.

Uusi rakkauskoruni maksoi 4€ ja on joka sentin arvoinen. Olisin varmasti maksanut enemmänkin, jos myyjä olisi pyytänyt. Se kai kertoo jotakin ihastumisen asteesta.

4 kommenttia:

Kata kirjoitti...

Ostin täysin samanlaisen keväällä Valtterin kirppikseltä ja rakastan sitä tulisesti, vaikken ole sitä oikeen osannut käyttää. Itse pidän sitä kuitenkin kaulakoruna :)

Little M kirjoitti...

Oih, onpas upea! Ja tuo varmasti asuun kuin asuun "sitä jotain" lisää :) hyvä löytö.

Hepa-Neiti kirjoitti...

I-H-A-N-A!!

Janita kirjoitti...

Kata, samis! :) Mä taas olen innoissani yhdistänyt korua vähän kaikkeen. Perusajatuksena kuitenkin, että muu asu on suhteellisen yksinkertainen, koska korussa on näyttävyyttä.

Little M, kiitos! Superlöytö toi on mustakin ja tosiaan tuo "sitä jotakin" simppeleihinkin asuihin.

Hepa-Neiti, kiitti kommentistasti! :)

 
>