torstai 11. maaliskuuta 2010

Pitsiselkä

Olin lauantaina piiitkästä aikaa live-kirppiksellä Vallilan Valtterissa. Saalis ei ollut kovinkaan runsas, mutta laatu korvaa määrän. Mieluummin löydän yhden tai kaksi asiaa, joita rakastan ja jotka todella tulevat käyttöön, kuin hamstraan kassit täyteen vaatteita ja laukkuja, jotka jäävät vaatekaapin perukoille käyttämättöminä. Tällä kertaa löysin Stella McCartneyn urheilutrikoot 4 eurolla (hullu löytö!) ja topin, jollaisessa olen unelmoinut viipottavani ensi kesän.


Olen siis unelmoinut painijaselkäisestä topista, jossa olisi ainakin osittain pitsimäinen selkäpuoli. Ihastuinkin samantien tähän toppiin, jossa on pitsimäisesti virkattu selkä. Niin rakkautta! Hiekanväriin taittuva haalean ruskea sävykin on yksi niistä väreistä, joille olen pitkän mustan ja valkoisen rakastamisen jälkeen hiljalleen alkanut lämmetä. Ihan paras löytö, erityisesti kun myyjäkin pyysi hyväkuntoisesta topista vain euron!

Nyt en vain malttaisi odottaa enää päivääkään kesää....

10 kommenttia:

Ninnisi kirjoitti...

aivan ihana tuo toppi :)

Janita kirjoitti...

Ninnisi, kiitos! :)

Anna kirjoitti...

mielettömän ihana tuo toppi!!

Janita kirjoitti...

Kiitos Anna! Arvaa vain, jaksanko odottaa, että tulisi kesä ja pääsisin käyttämään toppia ilman selän peittäviä neuletakkeja!

Hepa-Neiti kirjoitti...

Niin ihana selkämys tuossa paidassa!!

Janita kirjoitti...

Hepa-Neiti, niinpä! :)

Paigef kirjoitti...

Todella ihana tuo takaosa! :)

Janita kirjoitti...

Paigef, eikö vain olekin! ;) Odotan niiiin paljon, että pääsen käyttämään toppia niin, että takaosa pääsee oikeuksiinsa!

anni kirjoitti...

Vitsi mikä ihanuus ! ;)

Janita kirjoitti...

Kiitos anni!

 
>