keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Ajalta ennen blogia

Mooi! Hurjan pitkä aika taas vierähtänyt viime merkinnästä. Pari viikkoa sitten alkanut työharjoittelu imi taas kaikki mehut musta ekan viikon aikana ja viime viikko menikin tiiviisti joko työharjoittelussa tai sitten palkkaduunissa. Kirpputorille en ole ehtinyt tammikuun alun jälkeen, mutta tänä lauantaina aion pitkästä aikaa ehtiä tonkimaan Valtterin kirppistä! Koska tylsää ja lyhyttä kuulumispostausta ei kukaan jaksa lukea, ajattelin jakaa kanssanne pari lempparikirppislöytöäni vuoden 2009 alusta. Tässä blogissa niitä en ole esitellyt, mutta aikaisemmassa blogissani ne ovat vilahtaneet eli saattavat olla tuttuja jo joillekin.


By Malene Birger -pusero 10€


Biker-tekonahkatakki 4€


Nahkalaukku, johon lisäsin ketjun itse, muistaakseni kai 3€


Nilsonin saappaat 3€


Mokkanahkainen hapsutakki 3€


Paljettiballerinat muistaakseni 4€

9 kommenttia:

Little M kirjoitti...

Mä ihastuin erityisesti mokkaiseen hapsutakkiin (voi kun löytäisin samankaltaisen itsekin), Nilsonin saappaisiin ja Espritin ballerinoihin.

Hepa-Neiti kirjoitti...

Voi vitsi miten halvat noi saappaat!! ja hyvännäköset!! ja toi rotsi on kans makee! :)

Janita kirjoitti...

Little M, mäkin tykkään hapsutakista hirveesti, mutta oon ollut aika arka yhdistämään sitä asuihin ja se on jäänyt siksi tosi vähälle käytölle. Hapsut on aina tuntuneet olevan kuitenkin too much joka asussa. Tänä keväänä aion ryhdistäytyä ja kävellä hapsutakki päällä ulko-ovesta pihalle!

Hepa-neiti, noi saappaat oli kyl yks parhaista löydöistä viime talvena. Farkkujen kanssa niitä ei oikein voi käyttää, kun varret on lötköt ja niin ohuet, että varren alla rypyssä olevat farkut näyttää rumalta. Hameiden ja mekkojen kanssa saappaat on kuitenkin parhautta. Rakastan siroa mallia!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat saappaat! :)

Janita kirjoitti...

Anonyymi, kiitos! :)

Sirpa kirjoitti...

qqaahh..noi saappaat on upeet!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi sininen paita !:)

LURA kirjoitti...

luoja tuota bikeriä ja hapsutakkia! miksen minä löydä kirppiksiltä mitään noin kivaa?

Janita kirjoitti...

Sirpa, niin on ollut monen muunkin mielestä! Oon saanut aika paljon kivoja kommentteja noista kengistä niin blog(e)issa kuin ihan kasvotustenkin.

Uniqua, mäkin tykkään tosi paljon tosta paidasta. En vain oikein talvella osaa käyttää kovin kirkkaita värejä, mutta veikkaan, että paidalle tulee taas paljon käyttöä, kun lumet alkavat sulaa ja mennään kohti kesää.

LURA, kummatkin takkilöydöt on ollut myös mulle tosi rakkaita! Ja ei sieltä kirppiksiltä aina mitään välttämättä löydäkään. Mutta ne tyhjät kirppisreissut unohtuu sitten, kun tekee jymylöydön. :)

 
>