maanantai 16. elokuuta 2010

Pikkuinen

Musta ei ole mitään kuulunut melkein koko kesänä. Viikonloput ovat kuluneet töissä, ja jos nyt olen sattunut olemaan vapaalla viikonlopun, on niillekin viikonlopuille sovittu etukäteen kaikenlaista menoa. Hietsun kirppikselle olen ehtinyt vain pari kertaa alkukesän aikana. Kirppisten kiertelylle ei ole yksinkertaisesti ollut aikaa eikä siten mitään blogissa jaettavaakaan.

Nyt tahdon kuitenkin jakaa erään asian. Kerroin joskus alkuvuodesta, että tämä vuosi tulee pitämään sisällä kenties useammankin muutoksen. Tässä niistä ensimmäinen, ihanin, suloisin ja pehmoisin.

7 kommenttia:

winda kirjoitti...

Mikä ihana otus, laita ihmeessä parempaa kuvaa :)

Janita kirjoitti...

Winda, sori, mutta nyt ainakin tuntuu siltä, että tästä pikkuisesta en tahdo pikkutassuja enempää ainakaan toistaiseksi jakaa... Postasinkin lähinnä siksi, että lukijat ymmärtäisivät, miksi musta ei ehkä vielä vähään aikaan hirveesti mitään kuulu...

Onneli kirjoitti...

Voi juku, onnea ihanasta karvapallerosta! Teillä varmasti ollut ihana kesä toiseen tutustuessa. Joskin onhan se pentuaika myös varmasti aika työlästä ;) Meille tulee viikonloppuna taas hoitokoira enkä malta odottaa :)

nei kirjoitti...

Oi!!! Jo pelkkä pentukarvaisten tassujen näkeminen sulattaa sydämen <3

Janita kirjoitti...

Onneli, laitoin sulle kommenttia yhteen toiseen paikkaan: kyselin blogisi kohtalosta, mutta sehän selvisikin jo profiilia klikkaamalla. :) Kiitos onnitteluista, menneet kolme viikkoa ovat olleet varmaan elämäni ihanimmat!

Nei, niin sulattaa. Ja onnea sulle muuten avioitumisesta! :)

nei kirjoitti...

Kiitos onnitteluista :)

dolce kirjoitti...

Oi että! Näen jo mielessäni loput tuosta ihanuudesta, väritys näyttää aika samalta kuin oma koiruuteni pentuna. Ne ovat vaan niin vähän aikaa pieniä... mutta suloisia loppuelämän :)

 
>