sunnuntai 24. lokakuuta 2010

The End

Hei teille kaikille, jotka tänne vielä eksytte viikkoja jatkuneesta postaustauosta huolimatta.

Varmasti olette huomanneet, että tällä hetkellä elämässäni tämä blogi ei ole se merkityksellisin asia. Ihana pieni koiramme ja opintojen viimeistely ovat vieneet kaiken ajatustilan. Silloin kun en touhua pennun kanssa tai kirjoita opinnäytetyötä, olen todennäköisimmin treenaamassa salilla. Ennen niin tärkeä, jokaviikonloppuinen kirpputoriharrastus on jäänyt taka-alalle. En tarkoita sitä, että en enää pitäisi metsästysretkistä kirpputoreilla. Ne ovat hauskoja silloin tällöin tehtyinä, mutta jokaviikonloppuinen kirpputorien ravaaminen ei enää kiinnosta. Lauantaiaamuisin suuntaan nykyään mieluummin salille BodyCombat-tunnille kuin lähden kiertämään kirppiksiä.

Elämässäni on kai tarpeeksi sisältöä, niin etten tarvitse yhtään uutta rättiä vaatekaappiin. En vaatekaupoista enkä kirpputoreilta. Koska tämä blogi on profiloitunut vahvasti kirpputorilöytöihin enkä enää kierrä kirppiksiä aktiivisesti, koen että tämä blogi on kulkenut nyt tiensä päähän.

Kiitos kaikille teille, jotka olette blogiani seuranneet, jättäneet kommenttinne ja iloinneet kanssani löydöistä, jotka aikanaan tuottivat minulle niin suuresti iloa.

Janita

Ei kommentteja:

 
>