lauantai 12. syyskuuta 2009

Mummo- ja herrainkenkien risteytys

Moi! Onpa siitä paljon aikaa, kun oon viimeksi mitään kirjoitellut. Koulutehtävät ja niistä stressaaminen ovat tappaneet motivaation kirjoittaa kiireessä blogia. Alkusyksyn puristus alkaa nyt kuitenkin olla takana ja maanantaina alkaa työharjoittelu. Se tarkoittaa sitä, että en istu joka ilta joko nenä kiinni kirjassa tai kirjoittamassa jotain esseetä tai ryhmätehtävää, jes!

Tänä aamuna kävin pitkästä aikaa Valtterin kirppiksellä (no okei, viime kerrasta on joku vähän vajaa kuukausi aikaa). Olin unohtanut laittaa herätyskellon illalla soimaan, mutta kulta onneksi älysi herättää mutkin, kun oli itse aikaisin hereillä. Olisin ollut murtunut, jos kirppisreissu olisi mennyt puihin pommiin nukkumisen takia. Oon vähän sitä mieltä, että Valtteriin on parempi lähteä aikaisin aamulla, niin tekee parempia löytöjä.

Tässä nyt yksi tämän aamuinen löytö. Tamariksen kengät, jotka ovat jotain mummokenkien ja herrainkenkien väliltä.


Kengät ovat ihan kunnon nahkaa ja jalassa tosi pehmeät ja kevyet. Ihastuin reikäiseen nahkaan, joka menee ruttuun jalkapöydän päällä, kun kengännauhat solmii kiinni. Ihanat sirot kävelykengät, jollaisia olen kaivannut. Varallisuuttani kengät rokottivat neljä euroa eli ei juuri mitään verrattuna siihen rakkauden määrään, jota olen jo ehtinyt kenkiin kohdistaa.

PS. Törmäsin tänään ohimennen Herttaiseen. Vasta törmääminen toiseen bloggariin havahdutti mut, kuinka pitkä aika edellisestä merkinnästä onkaan ja inspiroi kirjoittamaan taas!

PPS. Saksin eilen otsatukkaa lyhyemmäksi ja tasoittaessani tukkaa onnistuin leikkaamaan pienen vekin silmäluomeeni. Voiko kukaan olla yhtä rähmäkäpälä?

9 kommenttia:

Rva Herttainen kirjoitti...

Hauskaa kun törmättiin! Mulla oli niiiiin paska päivä töissä että kaikki vähänkin tutut kasvot kyllä ilahduttivat kovasti :)

Ja heh, täytyy sanoa että siinä kun näin sut kans ekana mietin että hei, Janitan blogi ei ookaan tainnut pariin viikkoon päivittyä :D Ihana että saat vähän taukoa pänttäämisestä, työharjoittelukin tietty aina omalla tavallaan rankkaa mutta ei varmaan tarvi töiden jälkeen kotona hirveesti tehdä mitään siihen liittyen. Kivaa harjoittelua :)

Anonyymi kirjoitti...

Viimeksi kun tasoitin otsistani, onnistuin napsasemaan palan kulmakarvasta. Et ole siis ainu rähmis :D

L kirjoitti...

ihanat noi kengät, tosi tyylikkäät!
ja täytyy tunnustaa että pienempänä leikkasin otsahiuksiani samalla kun katsoin telkkaria... :)

Janita kirjoitti...

Rca Herttainen, kiva jos piristin edes vähän paskaa työpäivää! :) Onhan toi työharjoittelu kivaa taukoa tavalliseen koulunkäyntiin. Työpäivien jälkeen ei tarvitse yleensä tehdä mitään kouluhommiin liittyvää ennen kuin täytyy harjoittelun lopussa alkaa kirjoittamaan harkkaraporttia.

Anonyymi, kiva kuulla! Toivottavasti sulle ei tullut pahannäköistä lovea kulmakarvoihin. :)

L, kiitos paljon kenkäkehuista! :)

Sunshe kirjoitti...

Oijoi, onpas kauniit kengät! Niin herttaiset ja somat.

Mun otsisprojektini ei onneksi ollut yhtä tuhoisa, vaan säästyin vikatikeiltä. Saksin tovi sitten myös hiukan järkyttävän kuivia latvojani ja sekin sujui ongelmitta. Ihme kyllä, sillä usein onnistun vähintään saksimaan loven paitaan.

Janita kirjoitti...

Sunshe, auts, lovi lempparipaidassa ei kuulosta paljon paremmalta kuin lovi silmäluomessa! Tykkään itsekin superisti noista kengistä, ne tosiaan ovat somat, muttei liian lällyt, kun ne yhdistää mustaan bleiseriin, siniseen denimiin ja johonkin melko värittömään yläosaan.

Mirette kirjoitti...

ompas ihanat kengät!

Janita kirjoitti...

Kiitos Mirette! Oon itekin ihan rakastunut näihin kenkiin!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat! Lähes kaikki löytösi saisivat muuttaa omaan vaatekaappiini...

 
>