tiistai 25. elokuuta 2009

Lauantain 22/8 saalis

Huh! Koulu on startannut sellaisella vauhdilla, ettei mistään pehmeästä laskusta, vapaapäivistä ja vain yhden luennon päivistä ei ole oikein voinut uneksiakaan! Sen lisäksi olen nyt kesän jälkeen innostunut taas superpaljon urheilusta eli jos en illalla ole nököttänyt tietokoneella koulutehtävien parissa, olen ollut joko salilla tai lenkkipolulla. Blogi on jäänyt ihan paitsioon, mutta toisaalta enpä ole ehtinyt viime aikoina oikein kirppiksiään kiertämään.

Viime lauantaina ehdin kuitenkin pyörähtää Valtterissa ja kotiin tuomisina oli nämä kaksi paitaa. H&M:n t-paita on väriltään oikeasti kauniin haalean helmenharmaa. Tykkään noista helmillä koristellusta pääntiestä paljon. Tässä paidassa on jotain melkein käsin kosketeltavaa herkkyyttä. Zaran valkoinen toppi on ihanaa, harsomaista neulosta, mikä näkyykin ehkä noista alla olevista yksityiskohtakuvista paremmin. Toppi laskeutuu nätistä, vähän lörttönä. Metallivetoketjusta harsomainen olemus saa juuri sopivasti potkua. Rakastan kontrasteja!Kumpainenkin euron.

5 kommenttia:

Nooruska kirjoitti...

Ihanat löydöt! Taitaa muuten olla aika vikoja nyt viikonloppuna Hietsussa, sinne ois kiva ehtiä, se on vaan niin kesäkirppis kun olla ja voi!

L kirjoitti...

hei! mä tykkään varsinkin tosta zaran topista! ei ole tultu valtterilla käytyä pitkään aikaan, mutta kirpparimania alkaa taas kutkuttaa pitkän tauon jälkeen...

Janita kirjoitti...

Nooruska, Hietsussa olis tosiaan kiva ehtiä vielä käymään. Toisaalta mulla on ensi viikonloppuna kyllä niin kiire koulutehtävien kanssa, että taitaa jäädä kirppisreissu vain haaveeksi. Voi olla että Hietsunkin kirppikselle seuraavan kerran eksyy vasta ensi kesän alla.

L, mäkin ihastuin tohon Zaran toppiin! Kiva perustoppi kuitenkin pikkujujulla niin, ettei tylsäksi voi sanoa. :)

Sunshe kirjoitti...

Ihana tuo Zaran toppi, malli, vetskari ja materiaali ovat upeita.

Kivaa että löysin tän sun blogin. Mä kävin lueskelemassa tätä aiemmin mut hukkasin, ja yritin nyt etsiskellä sitä ja löysinkin :)

Janita kirjoitti...

Sunshe, toi Zaran toppi on tosissaan ihan ykköslöytö. Tuntuu päällä hyvältä ja laskeutuu materiaalinsa ansiosta kivasti. Kiva, kun löysit takaisin tänne! :)

 
>