sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Helsinki 10 shoes

Olin kaupungilla viime viikonloppuna. Mulla on tällä hetkellä käynnissä täydellisten mustien nahkaballerinojen ja täydellisen mustan nahkatakin metsästys. Erityisesti nahkatakin suhteen mulla on mielessäni niin tarkat mielikuvat, millaisen takin tahdon, että metsästys tuntuu epätoivoiselta. No, epätoivoisena päätin tsekata myös Helsinki 10:n tarjonnan. Rekillä komeilikin lähes mielikuviani vastaava marjan pejoskin nahkatakki reippaasti yli 400 euron hintalapulla varustettuna. Onneksi omaa kokoa ei ollut, niin ei harmita jättää täydellistä nahkatakkia rekkiin roikkumaan muiden löydettäväksi. Ihan kuin mun opiskelijakukkarosta nyt mitään neljän huntin nahkatakkeja maksettaisi.

Helsinki 10:n vintagepuolelta löytyi kuitenkin jotain munkin tilipussille sopivaa! Aluksi mietin, onko 49 euroa tavallaan liikaa käytetyistä kengistä. Mutta koska sydämeni sykähteli ihastuksesta näille kengille ja ajatus siitä, että jättäisin ne hyllyyn jonkun toisen mukaan poimittavaksi, kalvasi mua, ajattelin solkinilkkureissa olevan ainesta rakkauskengiksi. Yritän nykyään ostaa vain asioita, joissa on potentiaalia sellaisen rakkaussuhteen syntymiseen, että pelkään päivää, jolloin vaatekappale tai kengät leviää lopullisesti, ja sen jättämää tyhjää aukkoa tuntuu mahdottomalta täyttää.

4 kommenttia:

Irina kirjoitti...

ihan täydelliset! oon kade:)

Janita kirjoitti...

Kiitos Irina! Kengät on ihan parhaat, koska ne sekä näyttää että tuntuu jalassa täydellisiltä. :)

Little M kirjoitti...

Jos osaisin käyttää sanaa rouhea, sanoisin sen näistä! Mutta kun en osaa, sanon vain että upeat :) Siis jotenkin samalla sirot mutta rokit.

Janita kirjoitti...

Little M, mäkin tykkään just siitä, kuinka kengissä yhdistyy sirous ja naisellisuus ja sitten sellainen kovempi rokkipuoli. Jalassa kengät näyttää esimerkiksi maihareita huomattavasti sirommilta ja kevyämmiltä.

 
>