tiistai 27. huhtikuuta 2010

Oranssit huulet


 


Oranssit huulet ovat kiehtoneet jo viime keväästä asti. Viime kesänä vilkuilin kosmetiikkahyllyjä silloin tällöin oranssia huulipunaa silmällä pitäen. Vaihtoehtoja tuntui silloin olevan kovin vähän, mutta tänä keväänä on markettienkin kosmetiikkaosastoilla näkynyt useampia eri sävyisiä oransseja huulipunia. En ole oikein koskaan ollut huulipuna- tai huulikiiltotyttö ja arkena harvoin meikkaan huulia. Huulipunan yhdistän kuitenkin ajatuksissani huoliteltuun ja viimeistyyn meikkiin ja tahtoisin opetella myös arkena punaamaan huuleni.
Eli nyt suosituksia oransseista huulipunista kehiin! Koska ihoni ja hiukseni ja koko olemukseni on tosi vaalea, luulen, että ekan kuvan kaltainen pehmeämpi eikä ihan niin räväkkä oranssi huulipuna sopisi kasvoilleni paremmin. Käytättekö te arkena huulipunaa? Mikä on lemppari huulipunasi! Kommenttilaatikko on auki huulipunakeskustelulle!

Psst! Miiman ja Heikun meikkiblogista löytyy myös postaus oransseista huulista vinkkien kera, millainen oranssin sävy sopii mihinkin ihonsävyyn!

Kuvat Google-haulla: 1, 2, 3, 4, 5

5 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Sointuisi hyvin mun kellastuneisiin hampaisiini.. :-P

Little M kirjoitti...

Oijoi, näyttääpä hyvältä freshiltä. Voisin kuvitella tuota tosi hyvin itselleni vaikkakin mulla se näyttäisi vähän eriltä, tämmöinen punatukkainen kun olen luonnostaan.

Janita kirjoitti...

Anne, vähän pelkään minäkin, kuinka keltaisilta hampaat näyttäisivät oranssin punan kanssa. Siksi ajattelinkin kokeilla ensin jotain halvempaa markettipunaa, jos sopiva sävy vain löytyy. Ei tule heitettyä sitten hirveää summaa kaivoon, jos huulipunaa ei kertakaikkiaan voikaan käyttää.

LittleM, mäkin tykkään tosta raikkaudesta oranssissa punassa. Veikkaan myös, että se voisi sopia hyvin mun vaaleaan olemukseen ja tuoda myös vähän väriä kasvoihin.

maria kirjoitti...

Itsekin olen vilkuillut viimeaikoina kosmetiikkahyllyjen huulipunia. :)
Itseäni kiinnostaa ehkä silti enemmän punainen väri, kuin oranssi. Mutta jotenkin arastelen huulipunan ostamista, mitä jos sitä ei tulekaan käytettyä? Harmi kun ei ole (tai en ainakaan ole nähnyt) minikokoisia huulipunia ihan kokeilua varten..

Janita kirjoitti...

Maria, minikokoiset huulipunat olisivat varmasti loistavia aloittelijalle. Mäkään en ikinä osta huulipunia, koska oon laiska meikkaamaan huulia ja sit ajattelen, että kuitenkin jäisi käyttämättä.

 
>