lauantai 22. toukokuuta 2010

Kirpparikesä 2010 starttaa!

En ole viime aikoina pahemmin ehtinyt kirppikselle. Blogikin on uinunut, sillä tämähän on ennen kaikkea kirppiksiin keskittynyt blogi. Ensi viikolla on vikat koulupäivät ja kesätöiden alkuun on vielä tovi. Tänään kuitenkin starttasi mun kirpparikesä 2010, kun olin myymässä vaatekaapin hylkiöiksi jääneitä vaatteita, laukkuja ja kenkiä Valtterin kirppiksellä Vallilassa! Pianhan pääsee myös Hietsun kirppikselle kiertelemään... vai onko siellä ollut jo myyjiä, kun viime aikoina on ollut niin helteistä?!

Vaatekaappi näyttää muuten tällä hetkellä ihanan karsitulta. Rakastan sitä, kun kaapista löytyy nyt vain vaatteita, joista pidän. Enää ei tarvitse pidellä toisella kädellä vaatekaapin vaatevuorta paikoillaan, kun välistä haluaa jonkin tietyn vaatteen. Ei tarvitse pelätä, että vaatekasa räjähtää pommina lattialle. Pyhä lupaukseni on, että jatkossa harkitsen vieläkin tarkempaa uudet ostokset, niin kirppareilla kuin kaupoissa tehdyt, ettei vaatekaappi enää täyttyisi ihan kivoista vaatteista, joille käyttökertoja tulee vain muutama.

Ihan kaikkea esillä ollutta tavaraa ei myydyksi saatu, mutta takaisin tuotavaa tavaraa oli onneksi huomattavasti vähemmän kuin mitä olin kotoa aamulla pois kantanut. Myyntipöytää purkaessa osa vaatteista lähti myös UFF:n laatikkoon, paremmat matkasivat kotiin odottamaan seuraavaa myyntireissua.

Nyt kun vaatekaapin sisältöä on karsittu rajulla kädellä, huomaa myös sen puutteet paremmin. Huomasin myös, että vaatekaapin perusrunko alkaa olla aika valmis. En mä oikeastaan ihan hirveästi mitään tällä hetkellä tarvitse: mustan nahkatakin, keskisiniset kuluneet farkkushortsit, mustat nahkaballerinat ja mustat nahkakorkkarit kohtuullisella (n. 5cm) korolla. Täydennystä voi yrittää hankkia kirpparikesän 2010 aikana.

Huomasin muuten äskettäin, että Kirpparikesä '09:n sivut ovat päivitetty. Kirpparikesä 2010 -sivuista kiitos Griin Fashion Freakin Neille! Sivustolta löytyy muuten vinkkejä esimerkiksi juuri kirpparimyyntiin!
PS. Äidille kiitos kirppariavusta!


Kuva: Kirpparikesä 2010

2 kommenttia:

Herttainen kirjoitti...

Itse pyörähdin tänään Hietsun kirpparilla, ihana aurinkoinen myyntipäivä oli vaikka nyt sit myöhemmin alkoi sataa. Pari löytöäkin tein ja tuli ostettua melkein yhtä paljon kuin koko keväänä tähän asti yhteensä. No, ei nyt ihan mutta siltä tuntui kun olen ollut niin pidättyväinen :)

Janita kirjoitti...

Herttainen, ai Hietsussakin on jo myyjiä... Tänään oli kyl upean kaunis päivä ja luulen sen rokottaneen vähän kirppistelijöitä tuolla Valtterissa. Mun mielestä oli huomattavasti hiljaisempaa kuin siellä normaalisti on. Siirryn kyllä itsekin käymään varmaan enimmäkseen Hietsussa nyt kesällä, ainakin kauniina päivinä!

 
>