sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Salaisuus selän takana

Pitkästä aikaa esittelyssä ihan oikea kirpparilöytö. Olen kai kertonutkin, että olen muuttunut nirsommaksi kuluttajaksi myös kirppareilla. Oikeasti rakastettavia löytöjä tekee harvemmin, kun kulutuskriittinen järjen ääni vaatii harkitsemaan jokaista ostosta tarkempaan. Eiliseltä Fashion Kirppikseltä Ravintola Raflasta löytyi kuitenkin paita, johon rakastuin päätä pahkaa. Pitkästä aikaa kirpparilöytö, joka vie jalat alta!


Edestä se näyttää suhteellisen tavalliselta valkoiselta t-paidalta. Paitsi että hauskana yksityiskohtana siinä on vain toinen t-paitahiha. En ole vielä ihan varma, saako se jäädä vai lähteä. Periaatteessa vähän sirommat olkaimet houkuttelisi...


Toisena ihastuttavana yksityiskohtana paidan saumat on ommeltu niin, että saumankäänteet, jotka tavallisesti ovat piilossa paidan nurjalla puolella, ovatkin tässä paidassa ommeltu kankaan etupuolelle.


Paras asia paidassa ja koko sen juju on kuitenkin selkäpuolella. Pidän selkää yhtenä ihmisvartalon kauneimmista osista (nilkkojen, ranteiden ja olkapäiden rinnalla) ja rakastan selästä avonaisia paitoja. Liian syvistä ja antavista kaula-aukoista en pidä, mutta selän vilauttelua vastaan mulla ei ole mitään.

Paita menee muuten loistavasti rannalla bikineiden kanssa, mutta taipuu myös kaupunkikäyttöön. Lyhyt rintaliivien takaosan jemmaava napatoppi (jos nyt ymmärrätte, mitä ajan takaa...) vain alle ja menoksi. Tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi musta täysimittainen pitsitoppi, jos selän tahtoo jostain syystä piilottaa.

4 kommenttia:

Irina kirjoitti...

oi ihana löytö:)! itekki haavailen tollasesta selän paljastavasta paidasta tai topista

Janita kirjoitti...

Kiitos Irina! Tollaisen paidan tuunaaminen olisi oikeastaan melko simppeliä eli jos yhtään on ompelijan lahjoja, niin melkein kannustaisin kokeilemaan! :)

Hepa-Neiti kirjoitti...

ihana paita!! mutta en kyllä tajunnu tota napatoppia.... :) :)

Janita kirjoitti...

Hepa-neiti, tarkoitin sellaista lyhyttä tuubitoppia, joka tulee rintojen kohdalle. Silloin se peittää rintsikoiden takaosan, mutta jättää selästä loput paljaaksi (selän ylä- ja alaosan) ja selkä saa sitten vilahdella ton paidan alta. Tajusitko nyt? :D

 
>