tiistai 14. heinäkuuta 2009

Mangonilkkurit

Törmäsin näihin huikeisiin, lyhytvartisiin Penélope & Mónica Cruz for Mango -nahkanilkkureihin viikko sitten Hietsun kirppiksellä. Rakkautta ensi silmäyksellä! Tällaiset lyhytvartiset, niukasti nilkan peittävät, nilkkurit multa puuttuikin. Kengät ovat sekä päältä että sisältä ehtaa nahkaa lukuun ottamatta noita strechaavia kangaspaloja varressa. Korkoa on aika huimat 10,5cm. Piilokorokepohja, kenkäjumalien lahja naisille, pelastaa kuitenkin päkiät!

Maksoin kengistä 12 euroa, mikä hipoo kipurajojani kirpparihintojen suhteen. Pari vuotta sitten en olisi koskaan ikinä suostunut maksamaan näin "paljon" kirpputorilta hankitusta tavarasta. Ajan saatossa olen kriittiseksi kirppisshoppailijaksi oppimisen lisäksi älynnyt onneksi myös, että oikeista ihastuksista ja helmistä kannattaa maksaa. Äly hoi, olisinko saanut yhdestäkään kaupasta edes lähellekään 12 eurolla aidosta nahasta valmistettuja nilkkureita!?

Arvatkaa mitä! Olen näihin uusiin nilkkureihini niin ihastunut, että syksyn saapuminen harmittaa mua kymmenen kertaa vähemmän kuin normaalisti. Silti, älä ihan vielä saavu, syksy, vaikka pieni osa minusta sitä toivookin! (En oikeasti voi toivoa syksyn vielä saapuvan, kun hurja kahden viikon mittainen lomakin on vielä pitämättä!)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä löytö! Musta on jotenkin tänä kesänä tuntunut, että Hietsun taso on noussut, mitä mieltä olet? Mua jäi harmittamaan viime sunnuntaina yhdet nilkkurit, jossa oli rouheat vetskaritkin. Hintaa oli kympin, ajattelin, että ovatpa kalliit. Kengät jäi kuitenkin kaihertamaan mieltä ja menin myöhemmin katsomaan vieläkö ne olisivat siellä. Mutta eipä tietenkään, joku fiksumpi oli korjannut ne parempaan talteen :( Eli mitä tästä opimme... Todellisia löytöjä ei kannata jättää harkintaan, vaikka hintaa olisikin kaksinumeroinen summa.

Janita kirjoitti...

Shekerim, oon tehnyt joitakin huippulöytöjä Hietsusta tänä kesänä, kun taas viime kesältä mieleen muistuu vain yksi huippulöytö. Toisaalta myös niitä reissuja on ollut, kun ei tunnu löytyvän oikein mitään. Olen kyllä käynytkin paljon enemmän Hietsussa tänä kuin viime vuonna, joten runsaammat löydöt voi selittyä silläkin.

Toi on niin harmillista, jos löytää jotain, muttei raaski ostaa sitä juttua ja myöhemmin joku onkin korjannut sen parempaan talteen. Siksi nykyään mietin tosi tarkkaan vähän kalliimpien ihastusten kohdalla enkä laske tavaraa käsistäni ennen kuin olen varma, tahdonko tavaran palavasti vai en.

Shandi kirjoitti...

Mä oon kanssa samaa mieltä, että kunnon kirpparilöydöstä, kuten noista kengistä, kannattaa maksaa vähän enemmän. Tuolla hinnalla kun ei saisi edes keinonahkaisia kaupasta.

Meillä päin ei kirppareilta oikein tee löytöjä, mutta huutiksessa oon sitten bongannu moniakin helmiä. Hih, siinä on onneksi aikaa monta päivää miettiä, vaikka siellä hintataso on korkeampi kuin kirppiksillä.

Nappi kirjoitti...

Itsekin ostin Valtterista sunnuntaina aivan ihanat nilkkurit syksyksi 8 eurolla, joka tuntuu yhä isolta summalta (voihan kirppiseurohulluus, voiko se iskeä näinkinpäin?) mutta käyttämättömistä ja sulosista kengistä ei tosiaan oikein mitään.

Minustakin Hietsun laatu on parantunut, ainakin viime sunnuntaina kun viimeksi kävin oli liikkeellä paljon todella hyvää kamaa.

Janita kirjoitti...

Shandi, mä taas en huuto.netistä ole bongannut juurikaan mitään todellisia löytöjä. Toisaalta en niin jaksakaan siellä roikkua ja oikeasti syventyä etsintöihin. Joku ebay olisi muuten varmaan aarreaitta.

Nappi, mun mielestä taas sunnuntaina ei ollut Hietsussa oikein mitään. Tosin olin liikkeelläkin vasta lähempänä puolta päivää, että parhaimmat löydöt oli varmasti mennyt jo.

Nappi kirjoitti...

Janita: se on mahdollista, itse aamulla ja menin vasta sitten Valtteriin. Porukkaa ainakin oli kummassakin ihan pipona, tavara liikkui.

Hermostuttaa kun olen menossa myymään Hietsuun parin viikon kuluttua itse ja moni myyjä on nyt valitellut, että tavaraa lähtee ilman maksua, siis varastetaan paljon. Onneksi itselle on tulossa myyntiin peruskamaa, ei mitään kalliita erikoisuuksia.

dolce kirjoitti...

Nuo valkoiset korkkarit tuossa yläbannerissasi, voi ihanuus sentään :) Ovatko ne omasi?

Janita kirjoitti...

Nappi, varastaminen on kyllä kurjaa! Kyllä on osa ihmisistä törkeitä, että onkin pokkaa ottaa jotain maksamatta. :( Toivottavasti sun kohdalle ei pitkäkynsisiä osu.

Dolce, kiitos! On omat kengät, ostin ne kirppikseltä keväällä ja maksoin muistaakseni 6 euroa. Ne on mulle puoli kokoa liian isot, havaitsin asian vasta kotona, mutta luotan, että pohjallisella + puolipohjallisella asia korjautuu.

RagDoll kirjoitti...

Wau, mitkä kaunokaiset! =))

 
>