tiistai 28. heinäkuuta 2009

Ehkä syksyn lemppari?

Löysin viime sunnuntaina Hietsun kirpparilta trikoopuseron, jolla on paljon potentiaalia nousta vielä syksyn lemppareimmaksi t-paidaksi! Merkiltään se on Sasch ja pulitin paidasta vain vaivaiset kaksi euroa! Oon niin ihastunein ohueen metallilankaan, jolla kirjailut on tehty! Samoin selkäpuolta koristava, selkää vähän paljastava aukko on mieleeni. Kun t-paidan alle pukee mustan topin taipuu paita myös koulukäyttöön sopivaksi.

Pusero on taas yksi syy odottaa vähän syksyä sitten, kun maanantaina alkava kahden viikon kesälomani on ensin ohi. Musta ja metalli kuuluvat syksyyn! Lisäksi ei tarvita kuin mustat hyvin istuvat herrainhousut tai rokkaavat farkut ja korkeat korot. Kriisi kohtasi mua muuten samana sunnuntaiaamuna, kun lempifarkkuni sanoivat sopimuksensa irti eikä tilannetta voi enää pelastaa. Ne olivat lemppareimmat farkut koskaan, sillä ikinä ennen mua ei ole haitannut niin hirveästi farkkujen hajoaminen. Lamaannuin täysin ja sitten itkua niellen soitin kalareissussa olleelle poikaystävälle ja sopersin epäuskoisena asiaa ja toivoin, että kaikki olisi vain unta. Ei ollut.


Todellisuudessa pusero on ihan muuten pikimusta. Kirkas päivänvalo kuvaushetkellä vääristi sävyä vähän siniseen taittavaksi.

5 kommenttia:

Christina kirjoitti...

Oi miten ihana löytö!

Nooruska kirjoitti...

Tosi upea löytö! Hietsu on ollut loistava tänä kesänä, tai no kannoin jo valtterilta kasseittain kamaa keväällä ;-). Love kirppis.

Janita kirjoitti...

Christina, kiitos paljon! :)

Nooruska, musta on tullut varmaan ronkelimpi, mutta oon tehnyt tänä kesänä paljon kirppisreissuja, jolloin oon löytänyt vain yhden tai kaksi juttua tai sitten en mitään, mutta ne löydöt on ollut sitten sitäkin parempia! :)

piitzi kirjoitti...

kiva kun löytyi tämmöinen "kirppisblogi" , itsekkin kirppisaddikti. =)

Janita kirjoitti...

Piitzi, kiva kuulla, että tykkäät blogistani! Tämän blogin pitäminen on monta kertaa kivempaa kuin perinteisen muotiblogin. Ajattelinkin, että tästä voisi ehkä olla iloa muille kirppisaddikteille.

 
>