tiistai 21. heinäkuuta 2009

Paljettitoppeja

Oon vähän harakka kaiken kiiltävän ja erityisesti paljettien suhteen. Tällä hetkellä unelmoin ja etsin kuumeisesti paljettijakkua, jota en ole vielä bongannut, mutta pari muuta paljettista juttua on kirpputoreilta mukaan lähtenyt tämän kesän aikana. Paljettijakku olisi kyllä täydellisin hankinta syksyä silmällä pitäen...


Kuva ei oikein tee oikeutta yllä olevalle kokonaan paljetein vuoratulle korsettitopille. Tämä on ihana! Kävi ihan mieletön tuuri, että paljettikorsettitoppi sattui olemaan omaa kokoani, sillä toppi ei jousta ollenkaan, vaan sen täytyy istua just eikä ihan näyttääkseen miltään päällä. Ainut miinuspuoli, jonka korsettitopista keksin on pituus, jota on pari senttiä turhan vähän. Koska en oikein osaa käyttää napamittaisia paitoja, on tämän alle puettava toppi tai t-paita. Mutta onneksi se ei näytä yhtään hullummalta.

Löysin paljettikorsettitopin alkukesästä Malmin Pelastusarmeijan kirppikseltä ja maksoin siitä 6 euroa, joka on älyttömän vähän, kun huomioidaan vaatteen kunto. Käytön jälkiä ei näy oikeastaan ollenkaan ja paljetteja ei ole irronnut tai vääntynyt mihinkään suuntaan.


Toinen paljettitoppi on kirppislöytö Hietsusta alkukesältä. Se maksoi muistaakseni euron tai maksimissaan kaksi. Paljettikoristeiden lisäksi tykkään tosi paljon topin mallista ja kerroksellisuudesta. Oon nimittäin ihan heikkona tällaisiin kerrostoppeihin, joissa näyttäisi olevan useampi toppi päällekkäin, vaikka todellisuudessa vaatekappale on yksittäinen, mutta siinä on vain monta kerrosta. Paljettitopin helman voi antaa liehua a-linjaisena tai kuroa ohuella vyöllä vyötärön esiin.

Psst! UFF:llä alkoi eilen tasarahapäivät! Aion käyttää huomisen vapaapäivän aamun varmaan Fredan UFF:n penkomiseen.

2 kommenttia:

nei kirjoitti...

Loistava tuo musta paljettikorsetti! Eikö se kävisi korkeavyötäröisen hameen kanssa? Voisin kuvitella että esim mustan tulppaanihameen kanssa olisi ihana.

Janita kirjoitti...

Nei, voisi se varmaan tosi korkeavyötäröisen hameen kanssa mennä. Vierastan vain vähän korkeaa vyötäröä, mutta varmaan totuttelemalla oppisi käyttämään ja tykkäämään siitä.

 
>