lauantai 8. elokuuta 2009

By Malene Birger toppi

Moi! Oon ollut lomalla tämän viikon ja koska sää on ollut upea, olen käytännössä ollut koko ajan ulkona. Olen lenkkeillyt ja käppäillyt kaupungilla ja löhönnyt kotikotona nurmikolla ja remunnut koirien kanssa. On ollut niin kuuma, että hiki on pukannut pintaan ihan vain viltillä maatessakin. Ymmärrätte siis ehkä, että tietokoneella nörttääminen ei ole ollut kovassa huudossa viime päivinä. Huomisaamuna lähdetään ajamaan landelle, poikaystävän suvun mökille. Takaisin tulosta ei olla puhuttu sen enempää, kuin että viikon kuluttua on viimeistään tultava takaisin, koska koulut ja työt alkavat taas. Tietokone matkaa mukana yhden prkleen koulutehtävän vuoksi, mutta nettiä mulla ei todennäköisesti ole käytössä, joten tavataan taas sitten, kun palaan reissusta! Aion ottaa reissun pääosin ihan relailun kannalta, tankatkaa tekin auringonvaloa itseenne - pian sitä taas kaipaa!

Tässä nyt vielä eräs alkukesän löytö, By Malene Birgerin toppi, jonka vuoksi lompakko keveni 5 euroa. Tykkään topista ihan hirveän paljon, mutta se on mulle ehkä vähän turhan tiukka. Rintsikoita alle ei oikein mahdu ja koska rintsikoitta ulos lähteminen tuntuu oudolta, ei tälle paljon käyttöä kodin ulkopuolella ole. Sääli, näin kauniille topille näyttäisi mieluummin maailmaa vähän enemmänkin kuin noin 40 neliömetrin verran.

4 kommenttia:

E kirjoitti...

ihana banneri! mukava blogi sulla muuten ja ihana toppi :-)

Janita kirjoitti...

Kiitti paljon E! On aina kiva kuulla, kun joku tykkää! :)

L kirjoitti...

Sääli, että toi toppi on liian pieni. Se nimittäin näyttää tosi kivalta!

Janita kirjoitti...

L, niinpä! Kangas ei jousta yhtään, mikä on tosi harmi. Mulla on muuten yksi toinenkin By Malene Birgerin paita, sekin kokoa S, mutta tuntuu paljon väljemmältä kuin tämä toppi. :(

 
>