sunnuntai 16. elokuuta 2009

Mökkikesä 2009

Tultiin iltapäivällä viikon kestäneeltä mökkireissulta kotiin. Iltaisin tuli jo aikaisin pimeä eivätkä pimeät illat olleet enää samalla tavalla lämpimiä kuin keskikesällä. Huomenna taas paluu koulunpenkille. Minun kesäni 2009 alkaa olla lopussa. Oikeastaan se ei ihan hirveästi haittaa. Olen ehtinyt ottaa aurinkoa ja saanut ihan hivenen väriäkin kalvakkaan ihooni, hiukseni ovat vaalentuneet reippaasti, sain lomailla kokonaisen viikon mökillä luonnon helmassa kultani kanssa. Kohta syksy saakin kai saapua. Pääsen käyttämään kaikkia ihania nilkkureita ja nahkatakkia. Yksi pieni toivomus kuitenkin syksylle: saavu ilman sadetta!

2 kommenttia:

L kirjoitti...

Minustakin syksy saa jo tulla, vaikka jotenkin elämän aikatauluttuminen koulun myötä hiukan pelottaakin... Koulu vaan vie niin paljon aikaa. Syksy on kuitenkin lempivuoden aikani ja rakastan pukeutua syksyyn... Ja mikä ihanempaa, kuin kunnon sateet!

Janita kirjoitti...

L, syksyllä on tosiaan kiva kaivaa taas lempparineuleet esiin kaapin perältä ja pukeutua oikein moneen kerrokseen! Parasta on kuitenkin kaivaa nilkkurit ja korkkarit esiin, kesällä kun tulee usein vedettyä jalkaan vain balleriinat, läpsyt tai muut matalat kengät!

 
>