sunnuntai 2. elokuuta 2009

Filippa K:n neule


Olin koko viikonlopun töissä, enkä siksi ehtinyt kirppiksille ollenkaan tänä viikonloppuna. Ajattelin kuitenkin esitellä teille yhden aika hyvän löytöni kesäkuulta. Hopeanharmaa Filippa K:n neule kustansi neljä euroa Hietsussa! Kuvasta ei oikein välity, mutta langassa on hopeinen hohde, joka antaa vähän särmää ja hohtoa harmaalle neulokselle. Neuleen malli on hauska, takaa vähän pitempi ja pepun peittävä niin, että neuletta voisi pitää melkein pelkkien leggareitten kanssa, jos se omaan tyyliin sopisi. Mulle tulee kyllä vähän kalsarijuntti- ja alipukeutunut olo pelkissä pitkissä paidoissa ja leggareissa helposti ja oon käyttänyt leggingsien ja neuleen kanssa vielä hametta. Pelkässä paidassa ja leggareissa on vain niin sellainen olo, että jotain on jäänyt kotiin.

Pikkumiinuksena muuten neuleessa oli ostohetkellä pieni silmäpako, mutta päättelin langan neulalla nurjalle puolelle eikä silmäpaon alkua huomaa kuin läheltä syynäämällä. Muuten neule on ihan uutta vastaavassa kunnossa. Yksi ihan huipuimpia löytöjä tämäkin!

Ps. Mulla alkaa ylihuomenna parin viikon kesäloma ennen kuin palaan taas koulun penkille syksyksi! Toivottavasti lämpimiä kelejä riittää vielä.

Pps. Kesä on mennyt ihan supernopeaa. Nyyh, kohta lempikirppikselläni Hietsussa ei ole myymässä taas kukaan.

5 kommenttia:

Boobettes kirjoitti...

No ei ollu huima hinta filippan neuleesta :)

Janita kirjoitti...

Boobettes, ei tosiaan!

L kirjoitti...

Tosi hieno toi neule! Muutenki tää blogi on ihan mahtava. Tämä lukukerta ei jää viimeiseksi!

Mindye kirjoitti...

Ihana neule :) Itse teen myöskin niin, että jos jonkun löydön teen niin ostan sen vaikka pientä rososta löytyy - pysyy onneksi neula ja lanka kädessä niin ei hätiä :)

Janita kirjoitti...

L, kiitos ja kiva kuulla, että tykkäät blogista niin paljon, että tänne kannattaa toistekin eksyä! :)

Mindye, pienellä korjausvaivalla saa monesti kirpparivaatteesta siistin ja istuvan, jos se ei sitä ole jo ostohetkellä. Viimeksi tänään ostin tosi kivat farkut, vaikka niissä oli bootcut-lahje, josta en tykkää. Ompelukoneella meni pari minuuttia kaventaa lahkeita ja sain egellä tosi hyvin istuvat ja siistit farkut!

 
>