maanantai 16. marraskuuta 2009

Metallivillis

Löysin kiiltelevän ja metallihohtoisen ohuen villapaidan parin viikon takaisilta UFF:n tasarahapäiviltä. Muistaakseni meneillään oli 6 euron päivä, kun kiireessä pikaisesti pujahdin Hakaniemen UFF:iin ja viisi minuuttia myöhemmin poistuin onnellisena uuden villapaidan omistajana. En onnistunut vangitsemaan kameraan villapaidan metallista hohtoa, todellisuudessa se on kimaltavampi ja hohtavampi kuin kuvassa. Materiaaleista villaa on 55%, metallia 10% ja loput akryylia. Pidän siis kuutta euroa sopuhintana noinkin paljon villaa sisältävästä paidasta. Villapaita on lämmin ja ihanan ohuen olemuksen ansiosta laskeutuukin hyvin päällä.2 kommenttia:

Sunshe kirjoitti...

Tämä ei vaadikaan arkikäytössä paljon muuta kaveriksi kun on jo tuollaisenaan upea! Jostakin syystä tämäntyyppiset paidat, siis simppelit ja juurikin tuon malliset U-kauluksella varustetut, ovat alkaneet kiinnostaa myös minua. Ja harmaa väri olisi aika passeli :)

Janita kirjoitti...

Sunshe, mäkin suosin pyöreää kaula-aukkoa v-aukon sijaan. Tää neule ei tosiaan tarvitse kaveriksi mitään sinisiä farkkuja ja paria rannekorua kummempaa. Siitä on tulossa kovaa vauhtia turvavaate.

 
>