sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Niittimokkakengät

Pari edellistä viikonloppua oon ollut töissä, mutta eilen ehdin taas parin viikon tauon jälkeen kirppikselle. Sisko lähti kaveriksi mukaan, kivaa! Tarjonta oli vähän surkea, en oikein löytänyt mistään pöydästä mitään kiinnostavaa. Kotiin toin lopulta nämä niittikengät ja vyön, joka koostui "chaneltyylisistä" ketjuista.

Niittikenkien muoto oli niin hassu, etten voinut olla heltymättä kenkien edessä. Myyjä kertoi, että hänen tyttärensä on aikoinaan tuonut kengät Italiasta. Kenkien kunto on ihan moitteeton, mokkanahassa ei ole kulumaa ja niititkin vaikuttavat olevan tiukasti kiinni kengissä.

Niittikengät 2€, Valtteri

10 kommenttia:

Irina kirjoitti...

ihanat! munki piti mennä tänään valtteriin, mut eilen meni liian myöhään, nii en jaksanu herää:>

Janita kirjoitti...

Kiitti, Irina!

Hilja kirjoitti...

Tosi hienot, erikoiset ja söpöt niittikengät. Ihanat! Ei varmasti kellään tule vastaan samanlaisia:)

Janita kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, Hilja! Kirppikseltä löydetyissä kamoissa on just toi ihana puoli, ettei heti tule samanlaista vastaan, ellei nyt kyseessä satu olemaan mikään GT-riepu.

Sunshe kirjoitti...

Oih, onpas ihanat. Just sopivan erilaiset ollakseen uudet, kaupasta ostetut mutta silti mukavan yksinkertaiset yhdistää melkeimpä minkä tahansa kanssa.

Neiti S. kirjoitti...

Blogistani löytyy sulle haaste :)

Janita kirjoitti...

Sunshe, just tossa kengän muodossa on jotain sellaista erikoisuutta, mikä erottaa kengän kaupasta ostetusta. Ja joo, mietinkin, että kenkä sopii moneen asuun ja ihan parasta on, että siinä ei ole korkoa. Mulla on turhan vähän ihan matalia kenkiä - aina kun ei jaksa korkoja jalkaan pistää.

Neiti S., käynkin kurkkaamassa saman tien! :)

vilma kirjoitti...

aivan huippuihanat kengät, aivan tulee kateelliseksi! onnisttelut löydöstäsi.t. neiti paperinukke

Janita kirjoitti...

Vilma, kiitos kovasti! Nää on kyl aika hassunhauskat popot.

nia kirjoitti...

jauuu kuin siistit!!!

 
>