torstai 5. marraskuuta 2009

Paljettihuivi

Ulkona tuiskuttaa lunta ja pihan liukumäki, hiekkalaatikko ja keinut peittyvät vähitellen lumen alle. Olin aamulla kampaajalla ja meinasin liukastua ja kaatua seitsemän kertaa, jos pysyin laskussa mukana. Hiuksista poikkaistiin 20cm. Lyhyet hiukset ovat talvisin niin paljon pitkiä helpommat. Niskatakku, joka syntyy pitkien hiusten ja paksujen kaulaliinojen yhteisvaikutuksesta, on jaetulla ykkössijalla liukkauden ja kylmyyden kanssa mun vihatuimmat asiat talvessa -listallani.

Aion siis tänään kietoa kaulaani paksun kaulahuivin panssariksi viimaa ja lumituiskua vastaan. Ensi keväänä aion kietoa kaulaani viikonloppuna Valtterilta löytämäni paljettihuivin. Se maksoi 4€, mikä tuntui aluksi aika paljolta noin onnettoman pienestä kankaanpalasesta. Olen kuitenkin vihdoin oppinut olemaan pihistelemättä liiaksi niiden tavaroiden ja asioiden kohdalla, joita oikeasti rakastan. Pikkuinen paljettihuivi vie onneksi myös laukussa olemattoman vähän tilaa, joten se on helppo pakata mukaan ja vaihtaa sisätiloissa kaulaan sydäntalvellakin. Arvatkaa mitä! Musta tuntuu törkeen hyvältä, kun viimein olen oppinut tunnistamaan vaatteet ja asusteet, joita oikeasti rakastan sydämestäni ja jotka sopivat tyyliini!


6 kommenttia:

Prefecta kirjoitti...

Onnea löytösi johdosta (niitä kyllä todella näkyy olevan täällä pilvin pimein) ja siitä, että olet löytänyt omat juttusi pukeutumisessa! Itsellä on "tyyli" ollut hakusessa aina, mutta olen tullut siihen tulokseen, että olen sitten reilusti vaan kameleontti :D

dolce kirjoitti...

Iiiihana huivi!

Sunshe kirjoitti...

Ihana huivi! Mietin tuollaista samantyylistä pikkujouluasuksi kirpparilöytäni eli mustan, simppelin samettimekon kanssa.

ja se on hienoa, jos tuntuu, että olet löytänyt sen sun juttusi pukeutumisessa. Mullakin on pikkuhiljaa avautunut silmät sille, mikä musta ja mulla näyttää ja tuntuu hyvältä, eikä niin, että mikä jossain katalogissa, jonkun mallin tai toisen päällä näyttää hyvältä.

Janita kirjoitti...

Prefecta, tottakai oma tyyli kehittyy jatkuvasti. Mutta olen oppinut olemaan tekemättä enää pahemmin virheostoksia ja tunnistan paremmin ne tavarat, joille oikeasti tulee käyttöä.

Dolce, kiitos paljon! :)

Sunshe, hei hyvä idea yhdistää paljettihuivi samettimekkoon. Löysin viime talvena ihanan samettimekon, josta tykkäsin hirveesti silloin, mutta nyt sametti ei jostain syystä ole oikein iskenyt.

Linnea kirjoitti...

Moikka!
Piipahdin, ja jäin kateellisena ihastelemaan täydellistä kirpparilöytöäsi. Huivihan on ihan törkeän hyvännäköinen. Kirpparifanaatikkona en kuitenkaan pihise kateudesta vihreänä pitkään, vaan onnittelen iloisin mielin nappiin menneestä loppislöydöstä.

Janita kirjoitti...

Kiitos paljon Linnea! Kirppiksiltä voi tosiaan löytää ihan mielettömiä juttuja. Ja sitten toisella kertaa ei taas yhtään mitään, niin kuin mulle kävi tänään.

 
>