sunnuntai 3. tammikuuta 2010

2010Joulutauon ei ollut tarkoitus venyä kuukauden mittaiseksi, mutta kiireiset (ja työntäyteiset) joulua edeltäneet päivät ja joulupyhät vuodenvaihteineen niin vain vierähtivät, ja yllättäen huomaan melkein unohtaneeni blogini. No, enpä mä ole kuukauteen edes ehtinyt kirppikselle, vaikka toki jotain vanhoja helmiä olisin voinut jakaa kanssanne. Ensi viikonloppuna yritän kuitenkin tosissani jaksaa herätä kirpparia penkomaan, koska kirpparikynnet syyhyävät jo.

No, mitä sitten olen ehtinyt tehdä?
No töitä, herkutella jouluherkuilla ja koukuttaa itseni suklaaseen (oikeesti, olen hirveessä suklaakoukussa joulusuklaiden vuoksi ja pahinta on, että ne eivät ole edelleenkään lähellekään lopussa), opetella pelaamaan biljardia lähikuppilassa (räkälässä), uppoutua joululahjakirjoihin, säikkyä uudenvuodenraketteja ja vähän shoppailla alennusmyynneissäkin. Voin kuitenkin ylpeänä ilmoittaa, että olen ostanut vain ja ainoastaan sellaista, joka on ollut jo aiemmin ostoslistalla eli mustan jakun, mustan neuleen, mustan mesh-paidan, mustat rennot mutta istuvat housut (niissä on ihan vähän haaremivaikutteita) ja hopeisen mattapaljettitakin. Se on todellista rakkautta - olen läpi syksyn himoinnut takkia Vilassa ja käynyt varmistelemassa kokotilannetta silloin tällöin ja aina kuitenkin lykännyt ostamista vielä vähän. Onnea on löytää alennusmyynneistä jotain, jota on jo pitkään tahtonut.

Mutta hei, nyt tahdon toivottaa teille lukijoille tosi ihanaa ja jännittävää vuotta 2010! Mulla on ainakin tiedossa aika jännittävä ja muutoksiakin sisältävä tuleva vuosi. Ensi syksynä olisi tarkoitus saada tutkinto suoritetuksi ja valmistua. Sen myötä myös uuden kodin etsintä tulee ajankohtaiseksi. Syksyllä on tiedossa myös yksi tosi jännittävä, mutta myös äärettömän ihana asia, jos suunnitelmat eivät nyt ihan radikaalisti muutu.

PS. Mitä teille kuuluu?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi mua alko nyt jännittää, mitä muutoksia sun elämään oikein on tulossa :) Täytyypä pysytellä siis mukana blogin menossa ;) Kaipaan aika-ajoin sun vanhaa blogia, kun silloin susta kuuli muutakin kuin kirpparijuttuja. Oliko sun vanha blogi olemassa jo kesällä 2008? Muistelen meinaan lukeneeni sitä kesätöissä.

Janita kirjoitti...

Shekerim, oon aloittanut ensimmäistä kertaa kirjoittamaan tyyli-/muotiaiheista blogia kevättalvella 2007. Lopetin sen kirjoittamisen kesällä 2007 ja aloitin noin kuukauden tauon jälkeen Neiti Pinja Pinnallisen kirjoittamisen, joten on se edellinen blogi ollut olemassa 2008kesällä.

Kun aloitin tän blogin kirjoittamisen, rajasin blogin ihan tietoisesti tällaiseksi aika pinnalliseksi pelkästään kirpparijuttuihin keskittyväksi blogiksi. Yksi syy oli se, että olin niin kyllästynyt tusinablogiini enkä kokenut, että mulla on oikeasti hirvittävästi annettavaa kenellekään (edes itselleni) "muotiblogillani". Toiseksi päätin silloin tätä blogia perustaessani, etten tahdo tähän blogiin kasvokuviani tai muutenkaan hirveesti henkilökohtaista elämää ja pelkkiin kirppislöytöihin keskittyvässä blogissa on tuntunut helpommalta pitää kiinni omista rajoista. Saa mulle silti esittää postaustoiveita ja voisin kai itsekin ehkä vähän miettiä blogin sisällön monipuolistamista niin, että bloggaaminen tuntuu kuitenkin edelleen kivalta, turvalliselta ja siltä, että saan tästä touhusta jotain itselleni.

Prefecta kirjoitti...

Mulle kuuluu kauheesti kaikkia ihania juttuja. Käy vilkaisemassa ;D
http://anotherfabday.blogspot.com

terv. P

Janita kirjoitti...

Prefecta, käyn kurkkaamassa! :)

Sunshe kirjoitti...

Hei, ihanaa että kirjoittelit taas. Sun alkava vuosi kuulostaa jännältä, toivottavasti raotat niistä jossain vaiheessa. Ja musta tuntaa aikalailla samalta tuon suklaan kanssa :D

Janita kirjoitti...

Sunshe, ihanaa, että joku toinen jakaa saman kohtalon suklaakoukun suhteen. Ja oon oikeastaan muistaakseni ihan vähän raottanutkin ainakin yhtä tämän vuoden suunnitelmaa yhdessä sun postauksessa.

 
>