maanantai 4. tammikuuta 2010

Fidassa vaatteet -50%

Moi!

Olen kiitämässä ihan just salille pilates-tunnille, mutta sitä ennen vinkkaan teille, että pääkaupunkiseudun, Keravan ja Järvenpään Fidoissa alkoi tänään vaatteiden -50%-alemyynti. Ale kestää lauantaihin 9.1.2010 saakka. Ajattelin ratsata huomenna suokkarini eli Hakaniemen katumuoti-Fidan, kun oon joka tapauksessa liikkumassa keskustan suuntaan. Tulkaa kertomaan, jos löydätte jotain!
kuva: Fida

6 kommenttia:

Rva Herttainen kirjoitti...

Meinasin jo hihkua, mutta heh, jätän kyllä väliin. Ensin pitää päästä noista omista eroon ;D Mutta viime mylläkkäpäiviltä löydettiin kyllä kaikkea tosi tarpeellista erittäin edullisesti, joulukuusenjalka yms.

Janita kirjoitti...

Herttainen, mäkin meen vaan tsekkaamaan, jos löytäisin jotain tosi erikoista. Oon tehnyt muutaman tositosi hyvän löydön just tuolta Hakiksen Fidalta.

Anonyymi kirjoitti...

Löysin tänään juurikin noilta alepäiviltä ihanan takin, postasin siitä blogiini. :) Kerrankin tajusin mennä käymään alen aikaan, ne tuntuvat aina menevän multa ohi.

Janita kirjoitti...

Cessa, hyvännäköisen takin olet löytänyt eikä hintakaan ollut paha. Mä olen myös ostanut Hakaniemen Fidalta villakangastakin silloin, kun se avattiin. On muuten lämpimin takki ikinä!

Prefecta kirjoitti...

Kiitti vinkistä, tein aika hyviä löytöjä (ja postasin blogiini)!

regs, Prefecta

http://anotherfabday.blogspot.com

Janita kirjoitti...

Prefecta, meenkin kurkkaamaan heti sun blogin!

 
>