maanantai 25. tammikuuta 2010

Tuoksuvinkit jakoon!

Sain poikaystävältä joululahjaksi hänen omin käsin askarteleman lahjakortin, joka olisi tarkoitus käyttää ensi lauantaina, jos suunnitelmat eivät pahemmin muutu. Lahjakortti sisältää muun muassa valitsemani uuden hajuveden, poikaystävä kun tahtoi varmistaa, että tuoksu on varmasti mieleinen. Olen käynyt tuoksuttelemassa tammikuun mittaan useasti eri tuoksuja Stockmannin hajuvesiosastolla ja muutama vahva suosikki onkin jo mielessä. Mutta mitä jos jokin varteenotettava ehdokas onkin jäänyt huomaamatta? Siksi pyytäisinkin teitä ihania lukijoitani jakamaan omat tuoksusuosikkinni! Mikä on sinun suosikkituoksusi? Miltä se tuoksuu?

Itsehän en hajuvesistä juuri mitään tiedä tai tajua, mutta oman tuoksuni toivoisin olevan ainakin tummahko, syvä, intensiivinen, kukkainen, pehmeä, ehkä hieman mystinen. Liian makeista tai pistävistä tuoksuista en pidä. Tahdon myös tuoksun pysyvän iholla pitkään, siksi jätän eau de toilettet suosiolla hyllyyn. Niillä on tapana haihtua iholtani liian pikaisesti.kuva täältä

5 kommenttia:

Little M kirjoitti...

Mun ystävällä oli Lanvinin Eclat de Arpege tuoksua ja oli pakko kysyä, mitä se on kun tuoksu on niin jumalainen. Kävin sitten ostamassa samanalaisen itselleni, koska se oli vain pakko saatava!

Myös Moschinolla on muutama hyvä, niissä hassuissa pulloissa. Muistaakseni ainakin Funny oli yksi.

Ja kestosuosikkeja muita: Hugo Bossit (se uus Femme on ihana), Laura Biagiottin Laura ja Biothermin sellainen ihana kokovartalotuoksu oranssissa pullossaa. Ajattelin itse ostaa sen kesäksi itselleni, aivan mahtava mangon tuoksu, kannattaa tuoksuttaa! Ja nimenomaan se oranssi pullo, sarjassa on keltainen ja sinivihreäkin.

Nämä on aika kevyitä tuoksuja ja jos tahdot jotain tummaa ja mystistä Bossilla on ainakin Intense, Deep red (?) ja Pure purple, jotka on vähän syvempiä tuoksuja. Myös Calvin Kleinin Contradiction voisi miellyttää.

Hepa-Neiti kirjoitti...

Tein just muutama päivä sitten tuoksupostauksen. :) käy kurkkimassa sieltä mun suosikit!

Janita kirjoitti...

Little M, kiitos vinkeistä. Noista olenkin jo monia tuoksutellut. Toi Lanvinin tuoksu oli kuitenkin uusi vinkki. Täytyy käydä tuoksuttelemassa sitäkin.

Hepa-Neiti, käyn kurkkaamassa samantien!

RagDoll kirjoitti...

Versace bright crystal, versace versus, dkny be delicious, L'Occitane cherry blossom. Siinä tämän hetken lempparit. =)

Janita kirjoitti...

RagDoll, toi Bright Crystal mulla onkin jo ja olen ihan kyllästynyt siihen. Be Deliciousille en ole oikein koskaan lämmennyt, mutta noi pari muuta täytyy tsekata.

 
>