sunnuntai 17. tammikuuta 2010

TinakorutyttöPakkasasteiden lasku siedettäviin lukemiin tämän viikon aikana ilahdutti. Harmi vain, että myös aurinko karkasi samantien jonnekin paksujen harmaiden pilvimassojen taakse. Siksi kai nämä postauksetkin tulevat viiveellä. Vihaan kuvata käyttäen kameran salamavaloa, koska se vääristää kaiken. Tänään luonnon valoa riitti puolilta päivin sen verran, että sain napattua kuvan viikon takaisesta kirppislöydöstä, tinakorusta. Kaikessa rosoisuudessaan se on musta aika kaunis. Kokonaan mustat asu eivät muuta rinnalleen kaipaakaan. Tinakorussa riittää yksityiskohtia katsottavaksi.

8 kommenttia:

Neiti S. kirjoitti...

Huippu hieno! Tuo varmasti hyvin särmää moniin asuihin. Oliko hinnakas löytö?

Irina kirjoitti...

ompa hieno:)

Hepa-Neiti kirjoitti...

Aivan mielettömän ihana koru!! Siis niin kertakaikkisen hieno!!!! :)

Janita kirjoitti...

Neiti S., koru ei tosiaan ollut hinnalla pilattu. Maksoin tuosta euron.

Irina, kiitos paljon! :)

Hepa-Neiti, kiitti, niin minustakin. Normaalisti en jotenkin edes huomaa koruja kirpparipöydillä, jos en ihan oikeasti kiinnitä asiaan huomiota, mutta toi hyppäsi silmille samantien. :)

Bemary kirjoitti...

Tossa korussa on persoonaa.:) Hirmu kiva!

Janita kirjoitti...

Bemary, toista samanlaista ei tosiaan varmaan ihan heti vastaan kävele. Kirppiskoruissa on just se ihanuus, ellei ne sitten ole jotain HenkkaMaukan tai muun ketjuliikkeen koruja.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis koru, täytyy sanoa. Ihanan eläväinen pinta. :)

Tinassa on vain se huono puoli, että se saattaa sisältää lyijyä, joka imeytyy ihon läpi. Se ei imeydy kovin hyvin, mutta kuitenkin. Toisaalta tuollaisissa valetuissa tinakoruissa ei kovin usein käytetä tinan seassa lyijyä. Mutta ajattelin nyt kertoa nämä. :)

Janita kirjoitti...

Anonyymi, minäkin rakastuin tohon rosoiseen pintaan korussa! Mietinkin muuten itsekseni tota, kuinka terveellinen tinakoru on iholle, erityisesti kun mun iho reagoi muutenkin herkästi eri asioihin ja pukkaa ihottumaa pintaan. Näin talvellahan korua tulee käytettyä paitojen päällä, jolloin se ei ole kosketuksissa ihon kanssa. Kesällä sitten on tietysti eri juttu, mutta toisaalta kun vaihtelen koruja päivittäin fiiliksen mukaan, niin toivottavasti koru ei satunnaisessa käytössä aiheuta sen suurempia sivuvaikutuksia. Kiitos kommentistasi!

 
>