maanantai 12. lokakuuta 2009

Astetta järeämmät

Ulkona sataa räntää. On kai aika kaivaa esiin syysmyrskyjen varalta astetta järeämmät kengät, maiharit. Kun kuiva asfalttipinta muuttuu jääkerrokseksi, en varmaan muita kenkiä enää käytäkään...

7 kommenttia:

Slasher- kirjoitti...

Hienot kengät. Tyttöystävälläni oli hieman samanlaiset, mutta ne hajosivat. Nyt ois tarkotus metsästää jostain uudet samantyyliset.

Kookas.fi: Uutiset kootusti.

Janita kirjoitti...

Slasher, mun oli hirveän vaikea löytää oman maun mukaisia maihareita. Keksin aina kaikista jotain vikaa, kunnes törmäsin näihin. Toivottavasti tyttöystäväsi kenkien hankkiminen on vähän helpompaa! :)

winda kirjoitti...

Mahtavat! Mäkin tarviin :)

Hepa-Neiti kirjoitti...

Onpas makeet maiharit! Oon ite maiharien suurkuluttaja ja iso fani :) Nää on kyllä tosi kivat kun on nuo soljet ym. vähän erilaiset! tosi jees!

Janita kirjoitti...

Winda, veikkaan näistä melkein talven käytetyimpiä kenkiä. Niissä on kevyesti topattu vuori ja villasukan kanssa nyt ainakaan ei uskoisi jalkojen palelevan. Lisäksi kun pohjissa on syvät urat, niin uskoisin pysyväni näillä paljon paremmin pystyssä kuin sileä- ja liukaspohjaisilla saappailla.

Hepa-neiti, joo tykkään soljista hirveesti! Lisäksi nää ei kuitenkaan ole liian äijämäiset, vaan kenkien muodosta löytyy jotain sellaista söpöä pehmeyttä. Tosin kenkien pikkuinen kokokin voi luoda illuusion siitä.

Sunshe kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus :)

Ja onpas järeän upeat bootsit.

Janita kirjoitti...

Oi, Sunshe, täytyykin käydä kurkkaamassa samantien!

 
>