perjantai 9. lokakuuta 2009

Ripsaritragedia

Tragedia kohtasi mua IsaDoran meikkihyllyllä eilen. Ripsiväri, johon olen luottanut viimeiset viisi vuotta, on poistunut tuotannosta. Ihana sisko lahjoitti mulle omasta laatikostaan löytämänsä avaamattoman kyseisen sorttimentin ripsivärin. Todellisuudessahan tämä on vain keino lykätä väistämätöntä vähän vielä. Edessä on siis uuden lemppariripsarin metsästys ja olen enemmän kuin iloinen kaikista ripsarivinkeistä!

6 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Kannattaa kattoa esim. Ebaystä tai feeluniquesta.

mulle kävi noin mun entisen meikkivoiteen kanssa :((( ja se oli vielä lumenen, eli ei mitään toivoa.

RagDoll kirjoitti...

Useimmiten ne parhaimmat tuotteet lopetetaan ensin, ei kyllä hajuakaan miksi. =/

Maxfactor false lash effect mascara on tämän hetken ehdoton suosikki. =) Vedenkestävänä erottelee ihanasti ja kaartaa ripset kauniisti. Kömpelöön isoon ripsiharjaan menee muutama käyttökerta tottua, mutta siihen jää koukkuun. ;)

Shandi kirjoitti...

Mä kanssa vannon Max Factorin False Lash Effectin nimiin. Harja aiheutti mullekin alussa kauhun hetkiä, se on niin iso, mutta nyt kun olen tottunut, en vaihtaisi.

anskusiili kirjoitti...

Minäkin suosittelisin tutustumaan Max Factorin ripsiväriin, mutta itse olen kokeillut vain Masterpieceä. Sillä saa aivan erinomaisen siistiä mutta näyttävää jälkeä!

Janita kirjoitti...

Laura, kiitti vinkeistä. Löysin vielä Kicksistä omaa ripsaria hyllystä ja hamstrasin sitä samantien pari kappaletta.

RagDoll, musta tuntuu, että mun henk.koht. lempparituotteet lopetetaan aina. Mä kaipaan muuten ripsarilta ennen kaikkea sitä, että ripset pysyvät kaarevina.

Shandi, pistän ton ripsarin nimen muistiin, kun sä ja RagDoll kummatkin ootte kehunut sitä.

Anskusiili, siskokin kehuu ja käyttää Max Factorin ripsaria. Ei kai se ihan surkea voi olla, kun niin monelta on tullut positiivista kommenttia merkistä.

Anonyymi kirjoitti...

The Body Shop:

PIDENTÄVÄ & EROTTELEVA RIPSIVÄRI
Pidentävä ja erotteleva ripsiväri, jonka hienojakoinen kuitukoostumus pidentää ripsiä tehokkaasti. Joustava muoviharjaksinen harja mahdollistaa tarkan jäljen; se erottelee ripset ja annostelee niihin juuri oikean määrän tuotetta tyvestä kärkeen. Tuote ei paakkuunnu tai varise.
64808 musta
64809 ruskea
Hinta 18,50

Mielestäni paras ikinä! Lisäksi ekologinen ostos =)

 
>